KAR-MIL

KAR-MIL logo

 

KAR-MIL blev etableret i 1974 og beskæftiger sig hovedsagelig indenfor etiketter, folie og har RFID mærkning.

Vores mission er at yde dig den bedste service og vejledning til dig og dermed finde frem til den perfekte løsning til netop dit behov. Både ved at levere de bedste løsninger til dine forretningsmæssige behov, stå til rådighed med ekspertise viden og yde support i høj kvalitet på langt sigt. Det er dette koncept og engagement der gør KAR-MIL A/S til det helt rigtige valg for din virksomhed.

Hos KAR-MIL A/S leverer vi RFID-tags til slutkunder, OEM’er, systemintegratorer, applikationsudviklere og andre udbydere, der betjener en række forskellige RFID-segmenter, herunder logistik, affaldshåndtering, returemballager, sporing af aktiver, automation samt medicinsk udstyr. Endvidere leverer vi RFID-tags til identifikation af dyr.

Generelt tilbyder vi en bred vifte af forskelligartede og fleksible RFID-tags og -transpondere med en række forskellige tekniske specifikationer, herunder frekvenser der spænder fra lav over høj til ultra høj, og som kan fastgøres/integreres på et utal af måder. De RFID-tags, du finder på vores sider kan skræddersyes, designes og programmeres til at skabe innovative eller specialiserede RFID-løsninger, som er unikke for jeres forretning

Kontakt:

Kontaktperson: Keith Bothmann

Direkte telefon: +45 5616 1133

Mobil telefon: +45 4071 6024

E-mail: kb@kar-mil.dk

Hjemmeside: http://www.kar-mil.dk/