Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst, ikke mindst inden for produkterne fra Zebra Technologies og cab.

Vi er i alt 25 engagerede medarbejdere, der rådgiver, supporterer og servicerer over hele landet. Hovedkontoret ligger i Aalborg, og vi har salgsfolk og tekniske konsulenter med base i Storkøbenhavn, Randers, Ulstrup og Horsens.

Vores kultur er simpelthen at levere sammenhæng og kvalitet i detaljen – professionelle totalløsninger såvel som enkeltleverancer. Den rigtige løsning – første gang – hver gang!

Spørg os om

  • Labelprintere og –applikatorer (etiketteringsanlæg)
  • Labels og thermo transfer farvebånd
  • Stregkodescannere
  • Håndterminaler og truckterminaler
  • Softwareløsninger til både labelprintning og stregkode-datafangst
  • Periferiudstyr såsom borddispensere, oprullere m.v.

Den optimale løsning

NPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser, og det sikrer dig en uvildig teknisk rådgivning og de optimale produkter til dine behov. Vi har fordelen af direkte kontakt til producenterne som officiel importør og servicecenter på printere, software, scannere og håndterminaler.
Vi producerer selv både utrykte og fortrykte etiketter i alle mulige typer etiketmaterialer afhængig af opgaven, der skal løses for jer.
Vore certificeringer inden for etiketprintere, etiketsoftware og datafangstløsninger er desuden med til at sikre dig en optimal rådgivning og support, både før og efter salg og implementering.
NPT er således kendt for at præstere markant over markedsgennemsnittet på alle parametrene i en velfungerende mærknings- og datafangstløsning.

UL-certificeret labelproduktion

Som én af meget få i Skandinavien er NPT UL-certificeret til at producere UL-godkendte etiketter og levere de tilhørende UL-godkendte farvebånd. Den nødvendige omhu går igen overalt i vores labelproduktion, også selv om UL-overholdelse ikke lige er krævet.

Kontakt

Kontaktperson: Jørgen Barkholt
Direkte telefon: +45 96 34 76 57
E-mail: jb@npt.dk

Norris Print-Tech A/S
Sofiendalsvej 81
9200 Aalborg SV
Telefon: +45 98 18 17 77
E-mail info@npt.dk
Hjemmeside: www.npt.dk

Stiftet i 1986.
Bisnode AAA credit rating